<p>Sunucumda !kill !swap v.b birkaç komut çalışmıyor ısınma round unu kapatamıyorum ve aim mapleri açıldıgında otomatik onlyhs açılmasını 1v1 olmadan aimde rush engelleme sm tagları değitirme yerlerini fln bulamadım nasıl yapabilirim ?</p>
28-10-2020, Saat: 18:36
Merhabalar , kill ve swap ayrı birer eklentidir destek talebinde bulunarak bu tarz eklentilerin yüklenmesini isteyebilirsin veyahut googleden ücretsiz şekilde temin edebilirsin . Isınma roundunu kapatmak için mp_warmuptime cvarını 0 değerine çekmen gerek bu şekilde ısınma kapanır . Diğer söylediklerin içinde eklenti gerekli ücretsiz şekilde temin edebilirsin sourcemod destek forumlarından .
28-10-2020, Saat: 20:19
<p>
(28-10-2020, Saat: 18:36)akosetr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar , kill ve swap ayrı birer eklentidir destek talebinde bulunarak bu tarz eklentilerin yüklenmesini isteyebilirsin veyahut googleden ücretsiz şekilde temin edebilirsin . Isınma roundunu kapatmak için mp_warmuptime cvarını 0 değerine çekmen gerek bu şekilde ısınma kapanır . Diğer söylediklerin içinde eklenti gerekli ücretsiz şekilde temin edebilirsin sourcemod destek forumlarından .<br>o dediğin kodu yazdıgım halde kapanmıyor ısınma turu ve her aim mapi açıldıgında nasıl hsonly açılabilir şekilde ayarlıcam 1v1 dışı rush engell plugini fln ayarlayabiliceğim yer var mı panelden ?</p>
06-12-2020, Saat: 00:26
<p>
</p><p><br></p><p><br></p><p>değerli kardeşim şu an halen aynı sorun devam ediyor mu?</p>
(28-10-2020, Saat: 15:12)Ali bey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: </p><p>Sunucumda !kill !swap v.b birkaç komut çalışmıyor ısınma round unu kapatamıyorum ve aim mapleri açıldıgında otomatik onlyhs açılmasını 1v1 olmadan aimde rush engelleme sm tagları değitirme yerlerini fln bulamadım nasıl yapabilirim ?</p><p>
</p><p><br></p><p><br></p><p>değerli kardeşim şu an halen aynı sorun devam ediyor mu?</p>
1 Ziyaretçi